Vesti/Vesti/1/OSMA-SEZONA-PROGRAMA-NIS-CALLING

ОСМА СЕЗОНА ПРОГРАМА „NIS CALLING“

15. 04. 2024.

Грешка

Нова прилика за студентску праксу у НИС-у  

 

Београд, 12. априла 2024. године

 

Нових 30 студената завршних година факултета и мастер студија имаће прилику да обави праксу у НИС-у, једној од највећих компанија и једном од најатрактивнијих послодаваца за младе у Србији.  За све кандидате који су жељни да стекну нова знања и вештине у различитим областима нафтне индустрије, НИС је припремио плаћен и флексибилан програм „NIS Calling“ који се заснива на 480 радних сати праксе. Ове сате студенти могу да распоредe током четири месеца, у зависности од обавеза на факултету и планова за лето. 

 

Програм је намењен студентима треће, четврте и пете године студијa (мастер или апсолвент), у складу са траженим позицијама. Осма сезона програма отвориће врата студентима следећих факултета: Рударско-геолошки, Економски, Технолошко-металуршки, Машински, Технолошки, Технички, Грађевински, Електротехнички, Хемијски, Математички, Природно-математички, Факултет техничких наука, Факултет организационих наука и осталих факултета сличних усмерења. Заинтересовани кандидати могу се пријавити од 12. до 30. априла на следећем линку, а почетак праксе планиран је за 1. јул. 

 

У оквиру програма „NIS Calling“ сваки полазник добија свог ментора који прати његов развој у складу са менторским планом, пружа подршку практиканту током реализације свих активности и помаже му да се адаптира на нову средину. Поред практичног ангажовања, студенти ће имати прилику да се додатно развијају у оквиру радионица на теме значајне за развој каријере, али и опробају у волонтерској акцији. Такође ће им бити омогућено да се додатно едукују у оквиру Корпоративног универзитета компаније НИС чији су гостујући предавачи реномирани домаћи и страни стручњаци из различитих области.   

 

У претходних седам сезона програма „NIS Calling“ прилику да стекне прва радна искуства у НИС-у имало је више од 220 полазника, од којих готово 90 и даље ради у НИС-у. Као један од најпожељнијих домаћих послодаваца, НИС jе свестан чињенице да су управо млади стручњаци темељ будућег успеха и развоја компаније. Из тог разлога НИС ће наставити да и убудуће ослушкује потребе младих и наставити да им пружа шансу да се развијају и уче у динамичном колективу једне од најуспешнијих домаћих компанија. 

грешка
грешка
грешка
грешка
грешка
Стари сајт


Контакт

☗ Технички факултет Михајло Пупин
(у оквиру Универзитета у Новом Саду)
⚲ Ђуре Ђаковића бб, 23000 Зрењанин
☎ Тел. +381 23 550-515
☏ Факс: +381 23 550-520
✉ е-пошта: dekanat@tfzr.uns.ac.rs
ПИБ: 101161200
Број жиро рачуна: 840-1271666-43