Универзитет у Новом Саду Технички Факултет "Михајло Пупин" Зрењанин

Reinženjering


18
МАЈ
2020

KONSULTACIJE

Dok traje semestar, konsultacije iz predmeta će biti realizovane u terminu nastave, prema rasporedu časova. Nakon formalnog završetka semestra, konsultacije će se održavati sredom i petkom od 9:00 do 12:00. Dokle god traje situacija sa COVID 19, a prema preporukama iz dokumenta “Preventivne mere i postupci u funkciji sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARSCOV-2 sa ciljem zaštite zdravlja i bezbednosti zaposlenih“, potrebno je da se studenti na konsultacije najave putem mejla dragan.cockalo@tfzr.rs ili coledrag.biz@gmail.com bar 24 sata ranije.

                                                  Predmetni nastavnik, s.r.


Konsultacije iz vežbi i odbrane seminarskih radova će biti realizovane svakim radnim danom od 09:00 do 12:00. Nakon formalnog završetka semestra, konsultacije će se održavati ponedeljkom, sredom i petkom od 9:00 do 12:00.  Potrebno je da se studenti na konsultacije najave putem mejla mihaljbakator@gmail.com ili bakatormihalj@gmail.com bar 24 sata ranije. 

                                                  Predmetni asistent, s.r.

 15
МАЈ
2020

KOLOKVIJUMI

Kolokvijum za predmet će biti održani prema ranije predloženom i menadžmentu prijavljenom planu, odnosno:

1. termin: 20.05.2020. od 9:30 i

2. termin: 27.05.2020. od 9:30.

Kolokvijumi će biti održani u prostorijama u kojima se može obezbediti poštovanje preporuka iz dokumenta “Preventivne mere i postupci u funkciji sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARSCOV-2 sa ciljem zaštite zdravlja i bezbednosti zaposlenih“. Za kolokvijum koji je zakazan za termin u ispitnom roku može doći do pomeranja održavanja, o čemu će biti istaknuto naknadno obaveštenje.

Za sve eventualne izmene, studenti će biti blagovremeno obavešteni na ovim stranicama.

                                                  Predmetni nastavnik, s.r.